Van ontwerp tot oplevering

Helder en vakkundig

meer informatie

vergunningstekening nodig?

Van ontwerp tot oplevering

Helder en vakkundig

Welkom!

In 2002 ben ik gestart met Tekenburo Schipper. Een bouwkundig tekenburo, dat zich richt op zowel de zakelijke als particuliere markt. En door de lange jaren ervaring heb ik een goede band opgebouwd met de omliggende gemeenten en ben ik een bekende voor vele locale aannemers. Dit werkt prettig voor mezelf, maar ook mijn klanten hebben hier natuurlijk voordeel van!

Na al die jaren ben ik nog steeds met heel veel plezier aan te werk. Het is een heel leuk proces om de wensen van klanten op papier te zetten en uiteindelijk het ontwerp vanuit niets te zien worden opgebouwd. Hierbij vind ik een tevreden klant het mooiste resultaat. Dit doel wil ik bereiken door een reële verwachting scheppen en ook altijd aan deze verwachting voldoen. Dit betekent: heldere afspraken qua kosten en planning en door gebruik van mijn mooie 3d software is het eindresultaat altijd zoals het 3d plaatje.

Neem gerust contact met me op! Dan maken we er samen iets heel moois van!

Met vriendelijke groet, Ruud Schipper

Recente projecten

Hier een impressie van gerealiseerde projecten. Zoals u ziet is er met de juiste stijl elementen elke bouwstijl mogelijk. Aan mij de taak om voor u de meest passende bouwstijl toe te passen en dit te verwerken tot een goed uitvoerbaar (dus betaalbaar) ontwerp

Nieuwbouw Dorpsweg te Hensbroek

     

Inrichting Leef Heerhugowaard

     

Aanbouw te Zandwerven

     

Aanbouw te Hoogwoud

     

Plan van aanpak

Tekenburo Schipper gaat voor duidelijkheid! Door middel van een overzichtelijk stappenplan, weet u precies waar u aan toe bent. Met dit stappenplan kunnen samen iets moois maken van uw verbouw/nieuwbouw plannen!

Home

Voorbereiding

Ter voorbereiding vraag ik aan klanten om hun woonwensen te verzamelen, Hierbij ben ik vooral nieuwsgierig in foto’s van onderdelen die ze mooi vinden en waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Op deze manier kan ik in dezelfde gedachtegang het plan uitwerken

Home

Stappenplan tekenwerk

Na het doornemen van de wensen van de klant, komen de onderstaande tekenfasen:

Home

Vergunningsaanvraag

Wanneer het plan voldoet aan de voorschriften vanuit het bestemmingsplan, dan wordt het plan meestal als reguliere aanvraag behandeld. De duur van deze aanvraag is ca. 8 weken.

Home

Het resultaat

Het eindresultaat is een woning, welke exact overeenkomt met de 3d afbeelding welke tijdens het schetsontwerp zijn gemaakt. Door de juiste verwachting te scheppen met het 3d tekenwerk, wordt dan ook altijd aan deze verwachting voldaan!

Schetsontwerp

Op basis van uw woonwensen wordt er een schetsontwerp gemaakt, zodat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe woning. Dit schetsontwerp bevat gevelaanzichten, plattegronden en mooie 3d aanzichten en plattegronden. Dit ontwerp is te gebruiken voor het bepalen van de globale bouwkosten en ook voor toetsing door gemeente (welstand)

Vergunningstekening

Wanneer het schetsontwerp is afgerond wordt alles uitgewerkt voor de vergunningsaanvraag. De tekening moeten hierbij voldoen aan de eisen van de gemeente en het bouwbesluit. Deze tekeningen zijn ook te gebruiken voor het opvragen van offertes bij een aannemer.

Contact

Voor een vrijblijvende afspraak of bij vragen en opmerkingen, kunt u gerust contact met me opnemen. U kunt binnen 3 werkdagen een reactie van mij verwachten.

Adres gegevens
Tekenburo Schipper
Middelstik 2
1713 VH Obdam

Bereikbaarheid
Mob: 06 48012669
E-mail: info@ruudschipper.nl

Overige gegevens
Rek. nr.: 30.43.33.409 (Rabobank)
IBAN NL04RABO0304333409
KvK nr.: 37102566 (Kvk Hoorn)
BTW nr.: NL002095161B36

Contactformulier

    * verplichte velden